Запознайте се с трюфелите – и ги пригответе също

трюфелите

След като трюфелите са въведени за пръв път през 17-ти век, те са били деликатес, който летеше единствено върху вечерята от най-високите класове, но през последните години тяхната собствена наличност се превърна в място, където те се намират на цена с разумна цена. Обаче, гарантирането на закупуването на подходящ трюфел за храната, която готвите, е от решаващо значение. Ето ръководство за най-често произвежданите трюфели.

Tuber magnatum
Снежните трюфели растат в районите на Италия и техният период на ежегодно разширяване продължава от края на септември до края на ноември. В резултат на техния чар, белите трюфели са по-скоро по-ценни в сравнение с тъмните им еквиваленти. Това може да се види на цените, които са готови да бъдат по-платени за тях. Рекордната оферта за закупуване на снежен трюфел на търг е невероятно # 165,000.

Белите трюфели притежават силен мирис като екстракт от чесън, но самият вкус включва още по-земен вкус, в сравнение със сладък шоколад и ванилов стил на черен трюфел. Белите трюфели не трябва да се варят непокътнати, а като алтернатива, леко нарязана или обръсната на върха на съществуващо ястие, за да му се даде допълнителен удар. Храни, идеални за тази специална гарнитура варират от освежаващи салати до ястия от макаронени изделия и омлети.

Tuber Melanosporum
Този трюфел е срамният трюфел, открит през зимата. 40 процента от техния международен добив на Tuber melanosporum се отглежда в Испания, и въпреки че техните размери могат да се колебаят, техният аромат, който е по-вреден от този на белите трюфели, е много повече, отколкото го прави. Tuber Melanosporum расте в основата на борови и лешникови храсти, на които узряват от декември до март. За да прибират правилно Tuber Melanosporum, земеделските стопани трябва да използват кучетата, за да ги открият от дълбините на земята трюфели.

Tuber Aestivum
Tuber Aestivum може да бъде вашият черен трюфел, който се развива през лятото. Изглежда зимния трюфел с изключение на това, че интериорът му не е толкова тъмен. Tuber Aestivum определено е най-обичайният достъпен трюфел заради по-голямото време за събиране на време по време на лесния достъп до лятото от май до септември. Миризмата, която доставя, всъщност е малко уникална, тъй като не е толкова влажна, колкото собствената част на зимния брояч, но по-широката му достъпност означава, че тя се продава, за да намали разходите си. Това прави срамния летен трюфел идеален за всеки амбициозен готвач за експериментиране, ако възнамеряват да произвеждат рецепти за трюфели, които са базирани.

Масло от трюфели
В случай, че не сте сигурни, че искате да платите за целия ориз от чисто нов трюфел, тогава винаги можете да разберете какво те вкусят от закупуването на много добър висококачествен петролен трюфел, предназначен да възпроизведе вкуса на автентични трюфели, черни или бели, без цената на закупуване на самия артикул. Маслото от трюфели може да се използва за достигане на храни, тъй като може да се добави стружка от трюфели, а вкусът е толкова убедителен, че е трудно да се каже разликата

Ако искате да опитате изключителното усещане за трюфели за себе си, не забравяйте да посетите trufflehunter.co.uk, където ще намерите вкусни черни трюфели през цялата година. В Trufflehunter можете също да закупите превъзходно разнообразие от масло от трюфели, предназначено за всяко ястие.

1. Пресни черни летни трюфели от вида Tuber Aestivum vitt. са най често използваните трюфели за изработка на продукти в световен мащаб. От тях се правят разнообразни продукти, като основната идея е добавянето на аромат на трюфели в ястието.

2. Пресни черни зимни трюфели от вида Tuber Brumale vitt. са така наречения двойник на Tuber Melanosporum и често се използват за по-евтина добавка в някой продукти официално обявени за продукти от Tuber Melanosporum. Най често това се използва при Френски трюфел компании.

3. Пресни бели трюфели от вида Tuber Borchii vitt. /Tuber Bianchetto/. Този вид трюфели има свое място в света на трюфелите. Те все по широко се използват в хранително вкусовата промишленост и дела им ежегодно нараства.

4. Представлява нарязани на шайби черни трюфели Tuber Aestivum във висококачествен екстра върджин зехтин. Това е най продавания продукт от групата на консервираните продукти. Предпочитан в страни като Германия и Франция и Италия

5. Ароматизиран с аромат на бял трюфел висококачествен екстра върджин зехтин с парченца бял трюфел. Изключително предпочитан продукт, с голямо търсене и ръст на продажбите. Подходящ за всяка кухня, а също така и за обучение на кучета за лов на трюфели.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *